twitter
rss

Την Πέμπτη 25.4.2013,πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας,το φύτεμα λουλουδιών, από τους μικρούς μας φίλους. Τα παιδιά χάρηκαν και διασκέδασαν με όλη την διαδικασία!!!Τα ευχαριστούμε όλα και ελπίζουμε να έλαβαν το μήνυμα που έπρεπε.Το σχολείο μας έγινε ακόμη πιο όμορφο και χρωματιστό.Επίσης επισκευάσαμε το αυτόματο πότισμα,αγοράζοντας καινούργιο μηχάνημα.
Ευχαριστούμε τέλος,τους γονείς που κατάφεραν να είναι κοντά μας εκείνη την ημέρα,η βοήθεια τους ήταν σημαντική.
Ένα μικρό δείγμα του χώρου που φυτέψαμε:
         ΠΡΙΝ                                                          ΜΕΤΑ

                    


 

                   



             ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ......
..........ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ & ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!!!

Αγαπητοί γονείς την Πέμπτη 25.4.2013,τα παιδιά του σχολείου μας,μαζί με την βοήθεια του Συλλόγου,θα φυτέψουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας,για ένα όμορφο και χρωματιστό σχολείο!! Τα παιδιά να φορούν απλά ρούχα, διότι μπορεί να λερωθούν,καθώς και ένα καπελάκι για τον ήλιο.Όσοι γονείς επιθυμείτε και έχετε  χρόνο, σας περιμένουμε το πρωί  9:00πμ στο σχολείο μας,μαζί με το σκαλιστηράκι σας.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ




Αγαπητοί μας γονείς, παππούδες & γιαγιάδες, εμείς τα παιδιά σας & εγγόνια σας, μαζί με τον Σύλλογο Γ&Κ του Νηπιαγωγείου μας, αποφασίσαμε να προσφέρουμε, εκτός από την μεγάλη μας αγάπη στα μικρά παιδιά, που ζουν κι αυτά ακόμη πιο δύσκολα από εμάς, κάτι δικό μας από το σπίτι μας όπως ρουχαλάκια που δεν μας κάνουν πια, καρότσια, ριλάξ, επίσης όσοι μπορείτε, να προσφέρετε πάνες, γάλατα, μαντηλάκια υγρά και ότι άλλο επιθυμείτε ……
ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ???
Τα πράγματα που θα μαζέψουμε είναι για το φιλανθρωπικό σωματείο «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» & για το Νοσοκομείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ», στο δεύτερο είναι παιδάκια από ημερών έως 2 χρονών, γι αυτό ζητάμε πάνες ,γάλατα και βρεφικά ρουχαλάκια έως 2 ετών, παρακαλούμε να τα βάλετε σε ξεχωριστές σακούλες και να γράψετε απ έξω για το νοσοκομείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ» .
Επίσης να σας πούμε ότι τα πράγματα θα μαζευτούν στο χώρο του σχολείου μας από τις 13.5.2013 έως 24.5.2013!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!!!